Opdateringer til Kevin, Grosjean må vente

HAAS Formel 1 holdet, kommer med massive opdateringer til det spanske GP, som så mange andre hold, men alle komponenter er ikke klar til de første træninger fredag, hvorfor Grosjean må vente, mens Magnussen får dem med det samme.

Kevin og Romain præsentationsbillede . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/5 2017 klokken 13:05

Det må være noget af en bet for Romain Grosjean, at se at det er Kevin Magnussen der får de nye opdateringer til fredagens træninger, mens han selv må vente til lørdag.

Men sådan forlyder det fra HAAS, der har besluttet at det er Kevin Magnussen der får opdateringerne først.

Ifølge Grosjean, slog de to kørere plat og krone om hvem der skulle have den aeropakke der er til rådighed fredag, som han så tabte.

”Vi slog plat eller krone om det, hvilket jeg tabte”, kom det fra franskmanden. ”Jeg har aldrig været heldig med det”.

”Det er absolut ikke ideelt, da der er tale om ret store opdateringer, som vil ændre meget på bilen, men det er det vi har at arbejde med”, tilføjede Grosjean.

Modsat, så betyder det også, at Kevin skal passe ekstra godt på de nye komponenter han har fået, for der er kun to sæt til på søndag, så hvis noget bliver ødelagt, så er det tilbage til den gamle pakke.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Arjun Maini tegner kontrakt med Haas F1 Power Unit status »