Mellem træningerne

Bernie Ecclestone er på besøg i Paddock, dels hos FIA, men han er også gået fra team til team og hilst på gamle samarbejdspartnere. Det går ikke helt stille for sig.

Bernie Ecclestone . Copyright BMF1

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 14/4 2017 klokken 16:04

Tidligere CEO for Formel 1, Bernie Ecclestone, er til stede her i Bahrain, og har siden sin ankomst været omringet af fotografer og journalister. Det er dog ikke mange mediefolk, som får svar på deres spørgsmål, mens Bernie går lige forbi dem. Men alligevel stopper han pludselig op, fordi han ser en gammel bekendt i mængden.

Der vaskes hjul mellem træningerne
Copyright BMF1


Bortset fra opmærksomheden omkring Bernie, er der stille og roligt i paddocken. Mens skyggerne bliver længere, har der nærmest været hyggestemning. Alle teams er ved og gøre klar til næste træning. Bag garagerne har de vasket hjul fra 1. træning, samt taget luften ud af dem.

Sceneriet minder lidt som en lørdag eftermiddag på en stille dansk villavej hvor fædrene vasker familiens bil. Selvfølgelig har der også blevet arbejdet i garagerne og folkene har fået lidt og spise, så de er klar til dagens sidste træning.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrain GP: 1. frie træning - Vettel hurtigst Bahrain GP: 2. frie træning - Vettel hurtigst trod »