10 dilemmaer, som kun vi Formel 1-fans forstår

Får du også den onde sommerpause-blues, når Formel 1 går på sommerferie? Og bliver du også irriteret, når du ikke kan se fredagens træninger, fordi du bliver nødt til at gå på arbejde? Så læs med her.

Red Bull fan . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Lea Petersen (lap@bmf1.dk) d. 13/4 2017 klokken 11:04

Vi Formel 1-fans er nogle helt særlige mennesker, og andre kan nogle gange have lidt svært ved at forstå, hvad vi er oppe at køre så meget over. Det har inspireret os til at lave denne liste. Måske kan du genkende nogle af dilemmaerne fra dit eget liv?

1
Fredagens træninger, når de falder midt på dagen. Jamen, der er jeg jo på arbejde!

2
Så mange løb, så få penge på kontoen...

3
Sommerferie = sommerpause. Sommerpause = sommerpause-blues

4
Fest torsdag, fredag og/eller lørdag, når det er løbsweekend. Hvor meget alkohol kan jeg drikke uden at få tømmermænd dagen efter? Og hvornår kan jeg tillade mig at forlade festen?

5
Når man hører ordet "F1" blive nævnt i en samtale, og man - i et øjeblik af lykkelig begejstring - springer op fra sin stol og udbryder "Ser du også Formel 1?!", blot for at finde ud af, at personen talte om sit nyomlagte F1-lån. Pis…

6
Moster Odas 72 års fødselsdag - på en søndag, hvor der er Formel 1! Hvad tænker hun på?!

7
Når man forsøger at undgå alle nyheder, sociale medier og irriterende venners spottende sms’er, fordi man har været til moster Odas fødselsdag hele søndagen. Moster Odas udslidte billedrørsfjernsyn dur efterhånden kun til at vise gamle hjemmevideoer på VHS, og bredbånd er lavet af silke eller satin og er noget man binder om gaver – ergo har man har ikke set løbet. I stedet har man kastet længselsfulde blikke mod Bornholmeren i stuen og ventet på, at man endelig kunne sige farvel, skynde sig hjem og sætte downloadingen i gang.

8
”Formel 1? Nej, det gider jeg ikke at se. De kører jo bare rundt i ring hele dagen”. Mit hoved er ved at eksplodere, men jeg orker ikke at sætte endnu en novice ind i, hvad Formel 1 er.

9
Når man er til et Formel 1-grand prix og helt glemmer at følge ordentligt med i løbet, fordi det er så hyggeligt at være sammen med andre Formel 1-fans.

10
Viasats reklamepauser under løbet - behøver jeg sige mere?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso melder fra til Monacos Grand Prix ”Det var Dennis aldrig gået med til” »