Christian Lundgaard slutter sig til Renault Sport Academy

Danske Christian Lundgaard har fået en kæmpe anerkendelse fra Renault og er nu en del af deres talentudvikling, Renault Sport Academy, i 2017. Renault Sport Academy har før skabt stjerner som Bottas, Grosjean og Kovalainen.

Renault Sport Academy - nye kørere . Copyright Renault Motorsport

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 2/4 2017 klokken 09:04

Det danske site, vildmedbiler.dk, havde opsnappet nyheden allerede i starten af marts, men nu er det officielt. Christian Lundgaard har tidligere kørt go-carts - og blev europamester i 2017 - men skal nu for første gang konkurrere i en Formel racer i SMP F4 NEZ mesterskabet:
"Dette år er essentielt for mig da det bliver min først sæson i single-seaters efter karting.", udtaler en meget glad Christian Lundgaard.

Renault Sport Academy blev startet i 2016 for at give unge talenter en samlet pakke til at understøtte deres talentudvikling. Tidligere har Renault haft stort success med at hjælpe talenter som Valtteri Bottas, Robert Kubica og mange andre ind i motorsport.

Christian Lundgaard er 15 år gammel og blev sidste år 3'er i WSK Champions Cup. I 2015 vandt han både CIK-FIA KFJ europamesterskabet og Winter Cup OKJ.

Renault Sport Academy - nye kørere. Christian Lundgaard
Copyright Renault Motorsport


Spanske Marta García har også sluttet sig til akademiet og spås også en stor karriere i motorsport. Garcia skal også køre F4, men i det spanske mesterskab.

Renault Sport Academy - nye kørere. Marta Garcia
Copyright Renault Motorsport

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Audi køber Manor Wehrlein bliver på bænken »