Ferrari vil satse på Fomula E

Ifølge Chrysler Automobiles og Ferrari top boss Sergio Marchionne, vil Ferrari nu også satse på Formula E. Satsningen skal øge udviklingen af deres gadebiler.

Kimi Räikkönen . Copyright Ferrari Media

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 31/3 2017 klokken 19:03

Der har tidligere været indikationer, at den Italienske bilproducent vil udvikle biler til at deltage i Formula E sporten. Nu siger Ferrari CEO offentligt, at de nu vil satse helhjertet på sporten. Han fortsætter, vi er nødt til at involvere os, fordi udvikling af eldrevet hybridbiler, vil være en stor del af vores fremtid.

Ferrari har allerede udviklet hybrid bilen “La Ferrari”, Sergio udtaler, at de fremtidige modeller udover nye teknologier, også vil benytte el-drevne motorer. Det er derfor er det vigtigt for os, at vi hele tiden rykker os på dette område. Vi kan drage stor fordel, i udviklingen af vores hybrid gadebiler, hvis vi deltager på et højt konkurrenceniveau.

Det forventes ikke at, Ferrari stiller til start med sin egen bil før 2022, men det er ikke udelukket, at de indgår et samarbejde med et af de nuværende Formula E hold.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari frigiver Giovinazzi Audi køber Manor »