Speciel dag for Giovinazzi

Antonio Giovinazzi havde første dag i en ny Formel 1-racer i går og det var en meget speciel dag for den unge italiener.

Antonio Giovinazzi tester for Sauber i Barcelona. . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/3 2017 klokken 11:03

Formel 1-feltet er som bekendt i gang med at teste nede i Barcelona, hvilket også betyder at nogle af de unge motorsportstalenter kan få en tur i en Formel 1-racer. En af dem er Ferraris test og reservekører, Antonio Giovinazzi der i denne uge får lov til at erstatte Pascal Wehrlein hos Sauber, idet den tyske kører fortsat døjer med den skade han pådrog sig oven på sit uheld under dette års Race of Champions event i Miami. I går havde Giovinazzi så første arbejdsdag hos Sauber og det var en meget speciel dag for ham.

Antonio Giovinazzi tester for Sauber i Barcelona.
Copyright Sauber Motorsport


For italieneren var det nemlig stort endelig at få lov til at køre i en Formel 1-bil.

"Det var en meget speciel dag, det var fedt endelig at få lov til at kører i en Formel 1-racer. Sidste år kørte jeg GP2 og det var en fornøjelse. Jeg skal dog arbejde meget hårdt, fordi det her er specielt for mig og det betyder virkelig meget for en kører at få denne chance," lyder det fra den unge italiener.

Antonio Giovinazzi
Copyright GP2 Media


Antonio Giovinazzi sluttede på niendepladsen ud af de 11 kørere som deltog i gårsdagens test. Her formåede han at køre 67 omgange, hvoraf størstedelen var om eftermiddagen, hvorimod han blot nåede fem omgange om formiddagen. Italienerens bedste tid hed 1:24.617 og den var næsten fire sekunder langsommere end Kimi Räikkönen som satte dagens bedste tid.

I dag er det Marcus Ericsson, som er tilbage i Sauber-raceren, men unge Giovinazzi er tilbage i den blå og hvide racer i morgen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen: Det er det samme som sidste år Canada tager 12 år mere »