Flugten fra McLaren fortsætter

Flere folk har forladt McLaren i løbet af den seneste tid og nu er turen så kommet til deres nu tidligere marketingschef.

Malaysias GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/2 2017 klokken 08:02

McLaren er et hold der har været i krise i en del år, men i sidste sæson begyndte det at gå den anden vej, eller det gjorde det på banen. Uden for banen har der været meget drama på det seneste, hvilket har ført til at flere folk enten frivilligt eller ufrivilligt har forladt teamet. Det er blandt andet gået udover den mange årige chef Ron Dennis, andre højtstående personer, som David Redding og Jost Capito. Flugten eller udrensningen hos McLaren stopper dog ikke der, fordi nu er der en ny mand, der har valgt at forlade teamet.

Ekrem Sami
Copyright McLaren Media


Denne gang er der McLarens ny tidligere mange årige Marketingschef, Ekrem Sami, som har valgt at forlade teamet. Sami afslører dog også at det ikke er nyt for ham, at skulle forlade McLaren, fordi det har han vidst siden december.

"Jeg har ikke noget imod at indrømme, at det føles mærkeligt, at offentliggøre at jeg forlader McLaren. Det er et team som jeg har viet stort set hele mit liv til, men tiden er inde. Når det så er sagt, så bliver jeg her og fuldfører de projekter jeg allerede har gang i, hvilket vil sige jeg bliver her til slutningen af Marts," lyder det fra Sami.

Ekrem Sami
Copyright McLaren Media


Ekrem Sami er eller var en af de garvede drenge hos McLaren, fordi han kom til teamet helt tilbage i 1980. Her var han frem til 1985, hvor han skiftede over til Lotus, men derfra gik der dog ikke længe, før han endnu en gang var tilbage hos McLaren. Sami vendte tilbage til McLaren teamet igen i 1988 og der har han altså været lige siden, men om en måneds tid er det så slut.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sæt kryds den 26. februar Video: Se den nye Williams »