Ingen ny Vasseur

I går kom det frem at Frederic Vasseur og Renault skal skilles og i dag har det franske team så meldt ud, at de ikke umiddelbart har tænkt sig at udpege en ny i hans rolle.

Renault holdfoto. . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/1 2017 klokken 19:01

Der har været forholdsvis stille omkring Formel 1 her på det seneste, men i går blev der smidt noget, som på Twitter blev omtalt som en "bombe". I går blev det meldt ud, at Renault og deres teamchef Frederic Vasseur havde valgt at stoppe samarbejdet, fordi der angiveligt var en del uenigheder mellem parterne. Det betyder så, at franskmændene lige pt. står og mangler en teamchef, men det bekymre dem nu ikke så meget.

Stoffel Vandoorne og Fred Vasseur
Copyright Renault Sport


I dag har Cyril Abiteboul nemlig meldt ud, at man ikke umiddelbart har tænkt sig, at finde en som kan overtage Vasseurs job, fordi det simpelthen ikke er nødvendigt med en i den position.

"Så vidt jeg ved, så vil vi ikke gå ind og finde en afløser for Fred, fordi det er der ikke behov for. Alt det her går os i øvrigt heller ikke særlig meget på, fordi det er noget som har været på tale i lang tid og det er noget der har været diskuteret med Fred længe, så det kommer egentlig ikke som den store overraskelse. Det er i hvert fald sådan vi har det lige nu, men ændre det sig må vi tage den derfra," lyder det fra Abiteboul.

Renault Sport F1s CEO, Cyril Abiteboul.
Copyright Renault F1


Renault gjorde som bekendt comeback som fabriksteam i sidste sæson, hvor man fik samlet 8 point sammen ved hjælp af Jolyon Palmer og Kevin Magnussen. I denne sæson er danske Kevin så blevet byttet ud med tyske Nico med efternavnet Hülkenberg, hvilket betyder at man gerne vil tage et skridt op ad rangstigen. Så må tiden så vise om denne hændelse får betydning for om det kan lade sig gøre eller ej.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Denne dato afgører Manors skæbne Kvyat tilbage til sit gamle jeg »