Denne dato afgører Manors skæbne

Manors fremtid i Formel 1 hænger i en tynd tråd og tråden bliver ikke tykkere af, at de blot har ganske få dage til at finde en investor.

Ascanius og Manor . Copyright Allan Haslund

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/1 2017 klokken 19:01

I sidste uge kom det frem, at det ser rigtig stort ud hos Manor Racing. Det britiske team hænger nemlig med en hvis del i vandskorpen, hvilket betyder at de er meget tæt på at gå konkurs. Firmaet bag det lille team, Just Racing Services Ltd, blev nemlig sat under administration i sidste uge, hvilket konkret betyder, at teamet ikke kan lave noget før der er fundet en løsning på de økonomiske problemer. Derfor arbejder teamet meget hårdt for at finde nogle investorer, men de skal skynde sig, fordi de har ikke mange dage tilbage.

De to Manor-racere.
Copyright Manor Racing


I dag er der dukket rygter op, som indikerer, at man har ind til den 20 januar, til at finde en løsning på problemet. Sker det ikke vil teamets skæbne blive altså afgjort. Det er ikke meget tid at arbejde med, specielt fordi at alle dem som var interesseret i at overtage teamet tilsyneladende har trukket sig eller mistet interessen af den ene eller den anden årsag. Det betyder på godt dansk, at det desværre ser meget sort ud for det lille team fra Banbury, men vi håber naturligvis stadigvæk på, at de kan nå at redde sig.

Manor gutterne.
Copyright Manor Racing


Det så ellers længe ud til, at teamets situation var rimelig sikker, fordi de lå til at slutte foran Sauber i sidste sæson. Desværre for Manor, så hentede Felipe Nasr to point på hjemmebane i Brasilien, hvilket betød at det lille team, endnu en gang måtte tage til takke med sidstepladsen i konstruktørmesterskabet. Det betød at Manor ikke fik så mange penge som de havde håbet på, penge som de angiveligt godt kunne bruge lige nu.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Donington gider ikke Ingen ny Vasseur »