Officielt: Lowe forlader Mercedes

Rygterne har floreret længe, men nu er det altså officielt, at Paddy Lowe forlader Mercedes.

Paddy Lowe . Copyright Daimler Benz

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/1 2017 klokken 12:01

Mercedes har som bekendt været det alt dominerende team de sidste tre sæsoner, hvilket selvfølgelig skyldes et stort arbejde fra hele teamet. Der er dog fem navne som tit løber med opmærksomheden, når man taler om sølvpilene og de fem navne er Nico Rosberg, Lewis Hamilton, Niki Lauda, Toto Wolff og sidst men ikke mindst Paddy Lowe. Det er de fem som altid er i medierne, men siden sæsonafslutningen har Nico Rosberg forladt teamet, hvilket betød at de fem blev til fire og nu er firkløveret så blevet til et trekløver.

Toto Wolff, Paddy Lowe og Niki Lauda 2014
Copyright Mercedes AMG


Der har længe floreret rygter om at Paddy Lowe ville forlade sølvpilene til fordel for et andet team, men der har ikke været meldt noget officielt ud fra nogle af parterne, ikke før nu i hvert fald. Nu er det nemlig endelig officielt, at Paddy Lowe forlade Mercedes, som rygterne også har gået på længe. Britens kontrakt med tyskerne udløb efter sidste sæson og man har enten ikke kunne nå til enighed, eller har haft interessen for at fortsætte samarbejdet.

Toto Wolff og Paddy Lowe
Copyright Daimler Benz


Det vides dog ikke, hvor Paddy Lowe fortsætter karrieren, men der er mange ting som tyder på, at det bliver hos Williams. Ferrari var ellers længe en stærk kandidat, men de kunne ifølge dem selv ikke bruge ham, så derfor er Williams det stærkeste bud. Paddy Lowe startede i øvrigt også sin karriere hos det britiske team tilbage i slutningen af 1980erne, så det er ikke usandsynligt, at han vender tilbage til der, hvor det hele startede.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Max er som en Labrador-hvalp Vasseur forlader Renault »