Max vil til at holde mund

Max Verstappen vil til at benytte sig mindre af radiokommunikation, fordi han ikke vil lyde arrogant.

Max Verstappen. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 28/10 2016 klokken 11:10

Formel 1 forsøger hele tiden at indføre nye tiltag, for at gøre sporten mere interessant at følge. Et af de tiltag er som bekendt det faktum, at vi i snart en del år nu, har kunne høre forskellige radiomeddelelser, mellem en kører og hans team. Det er der kommet mange både sjove, men også lidt latterlige kommentarer ud af, men det kan være slut nu. En af kørerne er nemlig blevet så træt af at blive "udstillet" at han nu har tænkt sig kun at tale i radioen, når det er nødvendigt.

Max Verstappen.
Copyright Red Bull Contentpool


Køreren er Max Verstappen som mener, at samtalerne tit bliver taget ud af en kontekst, så han personligt føler sig udstillet som arrogant.

"I sidste weekend svarede jeg "Jeg vil ikke slutte som nummer fire," og ja det er en af de gange hvor jeg har trykket på radioknappen og er kommet til at lyde arrogant. Det var dog bare det jeg tænkte, fordi som racerkører er jeg ikke her for at blive nummer fire, jeg er her for at vinde. Men over radioen lød det arrogant og som om, jeg ikke gider høre på teamet. Derfor vil jeg fjerne min radioknap så jeg ikke kommer til at trykke på den. Ej spøg til side, men jeg vil nok holde mere mund fra nu af," lyder det fra hollænderen.

Fernando Alonso.
Copyright McLaren Media


Om Max Verstappen så virkelig kan holde mund må tiden vise, men spørgsmålet er om flere kunne finde på at følge hans eksempel? Kørere som Sebastian Vettel og Fernando Alonso bliver også tit "udstillet" så får de mon nok på et tidspunkt? Det må tiden vise, men respekt til Max Verstappen for at erkende det nok er bedst bare at tie stille i de pressede situationer.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo: Det får os til at se skidt ud Bernie: Formel 1 skal være farligere »