Giver man op er man færdig

Lewis Hamilton har ryggen mod muren, men han har ikke tænkt sig at give op, fordi så er han færdig.

Lewis Hamilton. . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/10 2016 klokken 21:10

Lewis Hamilton har vundet verdensmesterskabet de to seneste sæsoner, men i denne sæson har han været ramt af en del uheld, så nu ser det sort ud. Lige pt. har briten nemlig så meget ryggen mod muren at hans holdkammerat Nico Rosberg kan hente andenpladser resten af sæsonen og stadigvæk ende med at blive årets verdensmester. Det er ikke en god situation at stå i, når man er en vinder som Lewis Hamilton, men han har ikke tænkt sig at give op.

Lewis Hamilton.
Copyright Mercedes AMG GP


Den nuværende verdensmester mener nemlig, at man er færdig, hvis først man begynder at give op og miste troen.

"Jeg har ikke haft heldet med mig, men jeg forsøger at forholde mig positiv. Der er fortsat point at køre om, så der kan stadigvæk ske en masse. Det vigtigste er ikke at give op, fordi gør man det er det slut. Jeg har aldrig givet op hele mit liv og jeg har heller ikke tænkt mig at begynde nu," lyder det fra Lewis Hamilton.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton.
Copyright Mercedes AMG GP


Med tre løb tilbage er der et forspring på 26 point fra Nico Rosberg og ned til Lewis Hamilton. Det betyder at tyskeren faktisk kan sikre sig VM-titlen i weekenden, hvis han vinder og Hamilton udgår. Det er nok ikke sandsynligt, men det kan være de begge to udgår. Mercedes har som bekendt sikret sig konstruktørmesterskabet, så de to kørere må i princippet køre ind i hinanden lige så tosset de vil og sker det bliver Nico Rosberg verdensmester, hvis de gør det nok gange. Lewis Hamilton står med andre ord i en umulig situation, men han er så ikke lige en mand man skal afskrive, fordi så vinder han.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas: Vi var heldige Vettel: Allison exit betyder intet »