Ericsson øjner sæde hos Force India

Der er som bekendt et ledigt sæde hos Force India og det kunne Marcus Ericsson da godt tænke sig.

Marcus Ericsson . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/10 2016 klokken 13:10

For nogle uger siden kom det frem, at Nico Hülkenberg skifter sædet hos Force India, ud med et sæde hos Renault. Det betyder at der er et ledigt sæde hos Force India i næste sæson, et sæde som flere kørere gerne vil have fat i. En af de kørere er den svenske Sauber-kører Marcus Ericsson, som mener det ville være dumt ikke at gå efter sædet hos det indiske team, med britiske rødder.

Marcus Ericsson.
Copyright Sauber Motorsport


Svenskeren mener nemlig ikke at han er i søgelyset hos Renault, så Force India er eneste mulighed, hvis han gerne vil tage et skridt op.

"Jeg er nok ikke i søgelyset hos Renault, men der kan være en mulighed for at jeg kan komme til Force India. Det mest sandsynlige er nok, at jeg bliver hos Sauber, men jeg vil naturligvis forsøge at gå efter et sæde hos et hold i midten af feltet og der virker Force India til at være et godt alternativ. Derfor kigger vi på det, fordi det ville være dumt ikke at undersøge om der var en mulighed for, at jeg eventuelt kunne få sædet hos Force India," lyder det fra svenskeren.

Alfonso Celis
Copyright Force India


Det er nok også rigtig set af Marcus Ericsson, at forsøge at få fat i sædet hos Sauber. Spørgsmålet er så bare om det er realistisk, fordi der er rigtig mange andre som også gerne vil have fat i det. Der er de to nuværende Renault-kørere Jolyon Palmer og Kevin Magnussen, som begge har været nævnt i visse medier. Der er de to nuværende Manor-kørere Esteban Ocon og Pascal Wehrlein, som Mercedes kunne have interesse i at få i Force India-raceren. Sidst men ikke mindst så er der rygter om at rigmanden Carlos Slim vil købe Force India og sker det, kan Alfonso Celis også være en mulighed til sædet.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa klar til endnu en omgang ROC Massa: Alonso har nogle gode venner »