Renault ændrer fokus

...og stopper udviklingen af 2016 bilen.

Renault hospitality . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 21/7 2016 klokken 14:07

Flere hold har allerede skiftet fokus fra deres 2016 bil og over til den racer de skal køre med i næste sæson. Bl.a. de hold er Force India og stort set også Haas og nu følger Renault også efter. Det franske team har nemlig netop meldt ud, at de ændrer fokus og begynder at tænke på at få deres 2017 racer til at blive så god som muligt.

Renault duel
Copyright Renault Sport


Renaults chef Cyril Abiteboul har nemlig været ude at sige, at holdet har lært det de kan om bilen i denne sæson, så nu ved de hvad de skal bruge for at få lavet en god bil til den kommende sæson.

"Teamet og bilen har ikke udviklet sig som vi gerne ville have haft det, så den eneste grund til vi har udviklet lidt i år har været for at lære bilen bedre at kende. Nu har vi lært alt det vi var ude efter, så nu ændrer vi fokus, så der bliver 100% fokus på 2017 bilen," lyder det fra Abiteboul.

Jolyon Palmer og Kevin Magnussen
Copyright Renault Sport


Set udefra så kan man ikke gøre andet end at give Cyril Abiteboul og Renault ret i deres beslutning. Tingene har bare ikke fungeret for de banan-gule racere, selvom motoren tydeligvis har været god nok. Renaults problem har været, at de ikke har haft et godt chassis, fordi havde de haft det burde de kunne ligge og slås med Ferrari og Mercedes, ligesom Red Bull som bekendt gør. Renault og Red Bull køre nemlig med den samme motor, så det er forskellen i deres chassiser, der gør at de to teams ikke ligger side om side.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rosberg undgår måske straf Video: Så er den i vinkel »