Marcus bliver gerne

Marcus Ericsson er i gang med sin anden sæson hos Sauber, men det kan sagtens blive til flere, hvis teamet får økonomien på plads.

Marcus Ericsson . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 20/7 2016 klokken 16:07

Svenske Marcus Ericsson er i gang med sin tredje sæson i Formel 1. Den første sæson foregik hos det nu lukkede Caterham team, mens de to seneste sæsoner har været hos Sauber. Det kan dog sagtens blive til flere sæsoner hos det schweiziske, fordi svenskeren er glad for at køre i den blå og gule racer. Der er dog bare lige en ting som teamet skal have styr på, før svenskeren kan sige at han 100% gerne vil blive hos teamet.

Marcus Ericsson
Copyright Sauber Petronas


Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Sauber er i økonomiske problemer, så det skal der naturligvis styr på, men kommer der det bliver Ericsson gerne.

"Jeg udelukker ikke at min fremtid kan være hos Sauber, fordi det kan nemt ske. Det kommer dog an på, hvordan det kommer til at gå og hvad der kommer til at ske på gridden. Sauber som team og deres faciliteter er i høj klasse, så det kan sagtens gå hen og blive godt, hvis der kommer styr på den økonomiske situation," lyder det fra svenskeren.

Marcus Ericsson
Copyright Sauber Motorsport


Saubers situation er fortsat uvis, men teamet chef Monisha Kaltenborn udtalte tidligere på ugen, at man snakker med potentielle investorer. Med hensyn til kørerne, så var Felipe Nasr ude at sige stort set det samme som Marcus Ericsson den anden dag, altså at han også gerne vil blive, hvis der kommer styr på den økonomiske situation.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas arbejder på opdatering Sauber er reddet »