Force India går ikke på kompromis

Det indiske team ligger lige pt. og kæmper med Williams, men de vil ikke gå på kompromis med udviklingen af deres 2017-racer for at vinde den duel.

Sergio Perez . Copyright Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 20/7 2016 klokken 15:07

Sidste sæson var en rigtig god sæson for Force India, fordi det lykkedes nemlig det indiske team, at hente deres hidtil bedste placering i konstruktørmesterskabet. Sergio Perez og Nico Hülkenberg formåede nemlig at hente 136 point hjem til teamet, hvilket var godt nok til at sikre Force India en femteplads i mesterskabet. Den placering har Force India gode muligheder for at forbedre i år, da det går noget bedre for dem end det gør for Williams, men det indiske team har ikke tænkt sig at sætte alle sejl ind for at snuppe fjerdepladsen.

Nico Hülkenberg og Sergio Perez
Copyright Force India


Bob Fernley fortæller nemlig at teamet ikke har tænkt sig, at gå på kompromis med udviklingen af deres 2017, for at kunne slutte foran Williams i konstruktørmesterskabet.

"De var 51 point foran os efter de fem første løb, men efter vores flotte løb på Silverstone er forspringet nu nede på 19 point. Derfor må man da sige at kampen er ret åben og vi har helt sikkert noget at kæmpe for. Vores fokus er dog skiftet over til 2017 bilen, så vi regner ikke med at udvikle mere på 2016 bilen. Jeg tror nu heller ikke vi behøver at udvikle mere på den, fordi den er god nok som den er," lyder det fra Fernley.

Nico Hulkenberg og Sergio Perez
Copyright Force India


Femtepladsen i sidste sæson, var måske nok Force Indias bedste resultat, men det samme kan man ikke sige om deres antal af point. De 136 point som teamet fik samlet sammen i sidste sæson, er nemlig kun det næst højeste antal point de har samlet i deres 8 år lange historie. Det højeste pointantal hentede de nemlig i 2014, hvor Nico Hülkenberg og Sergio Perez fik hentet intet mindre end 155 point, hvilket dog kun sikrede dem en sjetteplads.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso: Titlen er målet Haas arbejder på opdatering »