Alonso: Titlen er målet

Optimismen blomstre hos McLaren, derfor har Fernando Alonso sat sig et mål for næste sæson. Han vil vinde verdensmesterskabet.

Fernando Alonso . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 20/7 2016 klokken 15:07

Det nye samarbejde mellem McLaren og Honda er snart ved at være halvandet år gammelt, set med officielle øjne i hvert fald. Det har været halvandet år med mange nedture og meget få opture, men heldigvis er kurven ved at vende, så det går mere op af nu, end det har gjort før. Den ændring har naturligvis smittet af på folkene omkring teamet, de er nemlig blevet mere positive og optimistiske omkring fremtiden. En af dem som er meget optimistisk er Fernando Alonso, så han har netop været ude at sætte sig et mål for 2017 sæsonen.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Den tidligere spanske verdensmester, har nemlig sat sig det mål, at han eller rettere sagt teamet skal være verdensmestre, når 2017 sæsonen er slut.

"Vi vil vinde verdensmesterskabet i næste sæson. Det kan måske virke underligt at jeg siger det, når man ser på hvor vi er lige nu, men det er vores mål at vinde titlen i 2017. I sidste sæson havde vi det meget svært, hvilket gav anledning til nogle frustrationer, men i år går det meget bedre. Set over de sidste 12 måneder er vi nok det team, der har forbedret sig mest, men vi har stadigvæk lidt problemer. Jeg er dog ikke i tvivl om at vi får løst de problemer inden næste sæson også vil vi være bedre end alle de andre," lyder det fra Alonso.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


McLaren er traditionelt set et af de helt store teams i Formel 1. Drengene fra Woking har nemlig hentet 12 individuelle mesterskaber, 8 konstruktørmesterskaber og intet mindre en 182 sejre. Det er præstationer, som stort set kun Ferrari har gjort bedre. McLaren har dog ikke hentet en løbssejr siden 2012, hvilket de naturligvis ikke er tilfredse med. Derfor vil de gøre alt hvad de kan for at have en konkurrencedygtig bil til den kommende sæson, så er spørgsmålet bare om det lykkedes for dem.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kæmpe boost for Toro Rosso Force India går ikke på kompromis »