Max starter fra pit

Max Verstappen kørte galt under dagens kvalifikation, hvilket nu har ført til at han starter fra pitten i morgen.

Max Verstappen . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 28/5 2016 klokken 23:05

For to uger siden lavede Max Verstappen en af de største overraskelser i Formel 1-historien, han vandt nemlig et løb i en alder af bare 18 år. Derfor var der nok lagt op til, at den hollandske vidunderdreng skulle leverer endnu et godt resultat, men sådan ender det muligvis ikke. Verstappen smadrede nemlig bilen under kvalifikationen, hvilket betyder at han skal starte fra pitten i morgen.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Bilen var nemlig så smadret, at man har været nødt til at tage et nyt chassis i brug. Det gør så at man har mulighed for at lave lige præcis det set-up det skulle være, så der spekuleres i at Red Bull vil lave et regnvejrs set-up på hollænderens bil.

"Der skulle åbenbart komme noget regn i morgen og det kunne da være rart. Kommer det har vi en bil som kan køre godt under de omstændigheder, så der vil være god fart i bilen. Udover det kan vi håbe på at få et godt første stint, hvor vi kommer forbi en masse af de andre," lyder det fra unge Max.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Risikoen for regn over Monaco er lige pt. på hele 90%, hvilket er rimelig meget. Da vi lavede vejrudsigten til Monacos Grand Prix i starten af ugen sagde prognosen, at der var omkring 70% risiko for regn. Så det bliver spændende at se, hvad der sker i morgen og om Verstappen kan få noget godt ud af de muligheder han har.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin slipper Helo vedtaget »