Spaniens GP: Vejrudsigten

Feltet er på vej mod det solrige Spanien som måske ikke bliver så solrigt endda i den kommende weekend.

Spaniens GP 2015 . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/5 2016 klokken 21:05

Formel 1-feltet har vendt snuden mod Spanien, hvor sæsonens første europæiske løb traditionen tro skal køres. Spanien er også kendt for at have godt vejr, men den tradition kan muligvis blive brudt i weekenden, hvis man skal tro de seneste prognoser.

Fredag skulle blive en dag med temperaturer på omkring de 19 grader, så det må siges at være ganske udmærket. Desværre er dette det eneste positive der er at sige om vejret i Barcelona. Fredag skulle der nemlig komme spredte byger, og risikoen for regn er på omkring 40%.

Lørdag skulle temperaturen blive på omkring 21 grader, hvilket er det varmeste som weekenden i Spanien har at byde på. Ovenfra skulle der dog stadigvæk komme vand idet der meldes om byger hele dagen og en risiko for regn på omkring 50%.

Søndag minder en helt del om fredagsvejret, altså 19 grader og spredte byger. Så er spørgsmålet bare, hvornår bygerne kommer og om de får nogen betydning for løbet.

Disse prognoser skal dog tages med et gran salt idet procenterne for regn er alligevel ikke højere, end at det hurtigt kan nå at ændre sig.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ruslands GP: Vejrudsigten Monacos GP: Vejrudsigten »