Resultater fra Monacos Grand Prix:
  • 1. Frie Træning
  • 3. Frie Træning
  • Startopstilling
  • 2. Frie Træning
  • Kvalifikationen
  • Løbsresultat

Spaniens GP: 3. frie træning. Räikkönen hurtigst

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/5 klokken 12:05
Sidste chance for at få sat bilerne optimalt op til den meget vigtige kvalifikation. Det er nærmest lige så vigtigt at få en god startplacering her, som i Monaco. Ferrari tog forreste række tilbage.

Spaniens Grand Prix 2017. Fredagens frie træninger.
Copyright Ferrari Media


I næsten ti minutter, formåede Fernando Alonso i sin McLaren Honda racer, at stå med den hurtigste tid, men det var kun til der var andre der satte tider.

Inden der blev skruet op for tempoet, hvor Ocon i Force India var noteret som hurtigste tid, var Alonso allerede mere end 4 sekunder nede. Det ser ikke godt ud for den spanske stjerne.
Men det sluttede godt for Alonso, der formåede at få McLaren raceren op på 10. pladsen.

Ud over aktiviten fra McLaren, fra start af denne tredie træning, var det tydeligt, at holdene kender banen rigtigt godt, så behovet for at teste, var ikke så stor, hvorfor der i den første halvetime, ikke skete så meget på banen.

Hos Mercedes, har man fundet en fejl på Valteri Bottas' motor, hvilket betyder at han vil få en anden motoer installeret, inden kvalifikationen og at han nok misser træningen.

Det betyder at Bottas ikke vil komme til start med den nyeste version af Mercedes motorerne, som næppe vil være en fordel for vinderen af Ruslands Grand Prix.

Med omkring 20 minutter tilbage af træningen, kom de første så ud på Soft dæk. Og her var det Kimi Rëikkönen i Ferrari der satte en tid, der krævede opmærksomhed, med en tid på 1.20.214, hvilket bringer os snublende tæt på de 1.19 tider, vi forudså efter fredagens træninger.

Efter forsøg fra Vettel og Hamilton, var det fortsat Räikkönen der var hurtigst. Så måske er Mercedes slet ikke stærkere end Ferrari, som det ellers så ud til i går.

Hos HAAS så det ikke lige så godt ud, som det gjorde efter 1. træning. Lad os håbe på, at det bliver anderledes til kvalifikationen.

Hos Mercedes lykkedes det for dem, at få Bottas' racer klar, så han kunne prøve raceren med den nye motor, inden kvalifikationen. Lige under 8 minutter fik han.

Bottas takker mekanikerne for det gode arbejde, ved at sætte 4. hurtigste tid i første forsøg.

Renault, der imponerede meget i går, under den 3. træning, viste igen styrke ved at få Hülkenberg helt frem, som den bedste i det stærke midterfelt, mens Palmer i den anden Renault, roede rundt i den anden ende af midterfeltet, hvor kun Vandoorne og de to Saubere var langsommere.

Williams må igen sande, at unge Lance Stroll fortsat mangler fart. Mens han roede rundt nede som nummer 17, var Massa oppe som nummer 8, omkring 8 tiendedele hurtigere.


Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.Mest læste nyheder

Monacos GP: TV tiderne Monacos GP: TV tiderne
FIA forbyder Ferrari’s spejle FIA forbyder Ferrari’s spejle
Vettel: Meget er anderledes i Monaco Vettel: Meget er anderledes i Monaco
Kubica: Der er lang vej Kubica: Der er lang vej
Monacos GP: Optakt	Monacos GP: Optakt
Monacos GP: Vejrudsigten Monacos GP: Vejrudsigten
Fart på Aston Martins F1-motorudvikling Fart på Aston Martins F1-motorudvikling
Toro Rosso vil have en japaner Toro Rosso vil have en japaner
Pirelli P Zero Hypersoft får debut i Monaco Pirelli P Zero Hypersoft får debut i Monaco